Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • moja lektu(i)ra

    a imaju...i ta predviđanja....to je ko vremenska prognoza...prije su znali pogoditi eventualno sutrašnji dan (rijetko) pa dva tri dana....ljudi imaju neka znanja i ideje i analize...ali previše je tu faktora....tako da su opcije dobar izbor, tradicionalno na dugi rok dionice idu gore i zapravo netko tko složi pametan portfolio još bolje obveznica dobro će zaraditi....opak je to posao...na hrvatskom tržištu brokeri opstaju po pet godina....mislim svaka ti čast što si se prihvatio tog posla...mislim da je jako stresno...

    avatar

    18.04.2005. (22:41)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Optionmaster,sada stvarno vise ne znam kamo da ti posaljem mail,jer onaj iz Suncanog kruga ne postoji,a stari webmail jpsartre....mi je deaktiviran uslijed nekoristenja dulje vrijeme i ne mogu se prisjetiti tvoje adrese koja je tamo ostala zabiljezena. .... Hi. This is the qmail-send program at mxout2.iskon.hr. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

    avatar

    18.04.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • TITOV BLOG

    Druze, ja sam jos davno pjev'o: Amerika i Engleska...

    avatar

    18.04.2005. (23:57)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    FELIX: Dobio sam tvoj email, nista ne brini, CD saljem SUTRA kao i malo iznenadjenje uz to! JAVI CIM STIGNE! Pozdrav..

    avatar

    19.04.2005. (00:07)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Preporucujem svima da isprintaju ovakve postove,pogotovo cisto edukativne,jer je puno lakse i preglednije pratiti sadrzaj preko papira nego ekrana,a osim toga prakticnije je i uvijek vam je pri ruci.Necu vise nista hvaliti jer se to podrazumijeva,ali donji unosi o riziku su odlicni i svaki put se ponovo ugodno iznenadim,makar unaprijed znam da ce biti zanimljivo.

    avatar

    19.04.2005. (13:11)    -   -   -   -  

  • Online trader

    PFE je objavio 87% manji profit u odnosu na istio razdoblje prošle godine,Baxtera je ipak učinila svoje,cijeli farmaceutski sektor dosta je podbacio no s obzirom na afere i skandale i nije čudno (MRK,BIIB,ELN)

    avatar

    19.04.2005. (16:10)    -   -   -   -  

  • Online trader

    Mali ispravak,nije Baxtera već Bextra.

    avatar

    19.04.2005. (16:13)    -   -   -   -  

  • pandorina kutija

    SMRT KAPITALIZMU!

    avatar

    22.04.2005. (10:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...